Де дивитися

Де дивитися "Атлетико" - "Реал"

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА в середу, 10 травня, визначиться суперник туринського "Ювентуса" у фіналі найпрестижнішого клубного футбольного єврокубка сезону 2016/17.

У матчі-відповіді 1/2 фіналу розіграшу на "Вісенте Кальдерон" у Мадриді зійдуться торішній фіналіст турніру "Атлетико" і чинний володар титулу "Реал", повідомляє Укрінформ.

Зустріч, яка розпочнеться о 21.45 за київським часом, покаже телеканал "Футбол 2".

Це буде останній в історії єврокубковий матч на легендарному "Вісенте Кальдерон" - стадіоні, який був домівкою "Атлетико" з 1966 року.

Перший півфінальний матч на "Сантьяго Бернабеу" завдяки хет-трику Кріштіану Роналду завершився переконливою перемогою "Реала" (3:0).

*******

Королівський клуб дістався до півфіналу Ліги чемпіонів усьоме поспіль, що є рекордом турніру. Загалом це 12-й півфінал Ліги чемпіонів для "Реала", що теж рекорд. Найближчий переслідувач "вершкових" - "Барселона", на рахунку якої 11 півфіналів.

Це вже п'ята дуель команд на європейській арені. Щоразу сусіди зустрічалися в Кубку європейських чемпіонів/Лізі чемпіонів, і щоразу успіх святкували футболісти "Реала".

У трьох останніх сезонах "Реал" засмучував "Атлетико" у Лізі чемпіонів, причому двічі - у фіналах (2014, 2016).

3 червня у фіналі Ліги чемпіонів у Кардіффі (Вельс) переможець мадридського протистояння зустрінеться з "Ювентусом", який в свою чергу здолав "Монако" (2:0, 2:1).

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-