Тайсон Ф'юрі: 100-відсотковий Кличко виграв би у Джошуа

Тайсон Ф'юрі: 100-відсотковий Кличко виграв би у Джошуа

Укрінформ
Екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі, який втратив свої титули через проблеми з допінгом та наркотиками, заявив, що якби Кличко був молодшим, він би легко впорався з Ентоні Джошуа у програному минулої суботи бою.

За словами Ф'юрі, вік - головна причина невдачі українця проти його земляка, повідомляє Kitschko-brothers.com

"Кличку 41 рік, а бокс - спорт молодих, - зазначив Ф'юрі. - Але якби Кличко був молодшим, він напевно би виграв у Джошуа. 100-відсотковий Володимир переміг би в цьому бою. Я думав, що Джошуа програє у шостому раунді, але Володимир намагався діяти обережно, як зазвичай, і у нього закінчився пар".

Ф'юрі розповів, що збирається повернутися на ринг 8 липня, в андеркарті бою Біллі Джо Сондерса.

"Я добре тренуюся, бігаю, спарингую і знову можу стати кращим Тайсоном Ф'юрі. Джошуа не вислизне від мене. Раніше я не звертав на нього уваги, але тепер у мене є мотивація у вигляді можливих 30 мільйонів фунтів. Я був тінню себе колишнього, але тепер повертаюся", - сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" Кличко-молодший достроково програв Джошуа в одинадцятому раунді. У шостому раунді українець мав хороші шанси на перемогу, але не зміг ними скористатися. У цьому поєдинку розігрувалися чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO та WBA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-