Я розумів, що Кличка можна було відправити в нокаут - Джошуа

Я розумів, що Кличка можна було відправити в нокаут - Джошуа

Фото
Укрінформ
Британський боксер Ентоні Джошуа 29 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" у поєдинку з українцем Володимиром Кличком захистив титул чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBA.

- Я розумів, що його можна було відправити в нокаут, але вчився з кожним раундом.  Я не мав за мету перебоксувати суперника, я вийшов на ринг, щоб його нокаутувати, - розповів Джошуа ВВС після бою. 

- На тренуваннях ми багато разів прокручували ситуацію 11-го раунду і працювали ще й ще. Я втомлювався, але розумів, що потрібно терпіти, бо усвідомлював, що бій може тривати усі 12 раундів. Я показав, що бої виграються на тренуваннях. Це непросто, але бокс - важкий вид спорту, і потрібно бути готовим до всього.

Нагадаємо, титульний поєдинок Володимир Кличко (64-5, 53 КО, Україна) – Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО, Велика Британія)  відбувся у ніч  на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" у присутності 90 тисяч глядачів і закінчився поразкою українця технічним нокаутом у 11-му раунді. У 5-му раунді британець відправив Кличко у ногдаун, але в шостому раунді в ногдаун відправився Джошуа. В завершальному раунді британський боксер здійснив потужну атаку і двічі відправив українського боксера в ногдаун, після чого рефері зупинив бій.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-