Два українських

Два українських "золота" на чемпіонаті Європи-2017 з дзюдо

Відео
Укрінформ
Українська збірна отримала дві золоті нагороди у перший день чемпіонату Європи-2017 з дзюдо "Eurоpean Judo Open", який стартував у Польщі 20 квітня.

Українська борчиня Дарина Білодід стала чемпіонкою Європи з дзюдо, виборов золоту нагороду у ваговій категорії до 48 кг. У фінальному поєдинку проти росіянки Ірини Долгової шістнадцятирічна українка отримала перемогу успішним кидком на 17-й секунді додаткового часу (golden score).

Українець Георгій Зантарая у фіналі чемпіонату Європи з дзюдо отримав перемогу "іппоном" над словенцем Адріаном Гомбочем у ваговій категорії до 66 кг і став дворазовим чемпіоном Європи.

На татамі варшавського палацу спорту "Торвар Aрена" змагаються близько 400 спортсменів з 42 країн Європи. Особистий чемпіонат буде проходити протягом трьох днів. Четвертого і заключного дня відбудуться командні змагання, де братиме участь і чоловіча збірна команда України.

Українську команду дзюдоїстів на чемпіонаті Європи-2017  представляють чотири дебютанта змагань: Дарина Білодід, Єлизавета Каланіна, Богдан Ядов, Сергій Крівчач та досвідчені борці: Георгій Зантарая, Яків Хамм, Марина Черняк і Світлана Яремка.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-