Де дивитися вечір боксу з Оксон-Гілл за участю Ломаченка, Усика та Гвоздика

Де дивитися вечір боксу з Оксон-Гілл за участю Ломаченка, Усика та Гвоздика

Укрінформ
Три представники України вийдуть на ринг арени MGM National Harbor в американському Оксон-Гілл (передмістя Вашингтона), де відбудеться дуже очікуваний для українських уболівальників безпрецедентний вечір боксу.

У США ця подія відбудеться 8 квітня, а в Україні вже буде ранок наступного дня. 9 квітня, починаючи з 5.00, пряму трансляцію поєдинків можна буде побачити у програмі "Великий бокс" на телеканалі "Інтер", повідомляє Укрінформ.

Виступлять одразу троє українців, причому двоє з них є діючими чемпіонами світу. Один з кращих боксерів світу незалежно від вагових категорій, чемпіон світу WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко битиметься з американцем Джейсоном Сосою. Це буде об'єднавчий поєдинок, оскільки Соса володіє титулом чемпіона світу WBA.

Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик спробує захистити титул у протистоянні з поки непереможним американцем Майклом Гантером.

Олександр Гвоздик, який є чемпіоном Північноамериканської боксерської федерації (NABF) у напівважкій вазі, битиметься з кубинцем Юнієскі Гонсалесом.

Відзначимо, що повтор програми "Великий бокс" та бої за участю українців можна буде подивитися на "Інтері" 9 квітня о 12.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-