Олександр Усик: я не думаю про Гантера, я думаю про дочку

Олександр Усик: я не думаю про Гантера, я думаю про дочку

Відео
Укрінформ
Чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі українець Олександр Усик розказав журналістам про підготовку до бою з Майклом Гантером.

На прес-конференції, присвяченій поєдинку Усик (11-0-0, 10 КО) – Гантер (12-0-0, 8 КО), який відбудеться 8 квітня, українець розказав, що його головна мета, це стати абсолютним чемпіоном світу.

- Я тренуюсь для цього і думаю про це. Треба зробити багато роботи і рухатись вперед. Коли я об’єднаю всі пояси, то вже не буде запитань, хто справжній чемпіон.

А ось про свого суперника американця Майкла Гантера-молодшого Олександр Усик воліє не думати взагалі.

- Все, що я знаю про Гантера, це відео з інтернету і один бій на Олімпіаді. Я взагалі про нього не думаю. Я подивлюся на нього 8 числа. Зрозуміло, це хороший боксер, 12-0, він б’є двома руками, він хитрий. Але навіщо мені про нього думати? Мені є про що думати. Я думаю про свою підготовку, про те, що в цьому році моя дочка піде до школи і я маю бути з нею 1 вересня.

Бій за чемпіонський титул за версією WBO Олександр Усик (Україна) – Майкл Гантер (США) відбудеться  в ніч на 9 квітня у рамках великого вечора боксу на арені MGM National Harbo в Оксон-Гіллі (Меріленд, США).

Цього дня на арені National Harbo також проведуть поєдинки українці  Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-