Роуч: Нині Ломаченко - кращий боксер світу

Роуч: Нині Ломаченко - кращий боксер світу

Укрінформ
Знаменитий тренер Фредді Роуч, чиє ім'я входить до Міжнародної зали боксерської слави, висловився з приводу того, хто нині є нвйкращим боксером незалежно від вагової категорії.

Раніше американський фахівець неодноразово називав королем рингу казахстанця Геннадія Головкіна, а тепер віддає перевагу українцю Василю Ломаченку, повідомляє Xsport

"Хто нині є кращим боксером незалежно від вагової категорії? Складно вибрати. Дуже багато хороших хлопців. Але думаю, що нині Ломаченко найкращий", - заявив Роуч.

Фредді Роуч сім разів ставав переможцем у номінації "Тренер року" за версією Асоціації журналістів, які пишуть про бокс. Нагадаємо, що американський наставник очолював тренувальний табір українця Віктора Постола під час підготовки до бою з американцем Теренсом Кроуфордом.

Василь Ломаченко проведе свій наступний бій 8 квітня в місті Оксон-Гілл (США). Його суперником буде Джейсон Соса. На кону чемпіонський пояс WBO у другій напівлегкій вазі, який належить українцю. До поєдинку Василь готується разом зі співвітчизниками Олександром Усиком та Олександром Гвоздиком, які також вийдуть на ринг 8 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-