Бокс: Кличко та Джошуа готуються до титульного поєдинку

Бокс: Кличко та Джошуа готуються до титульного поєдинку

Відео
Укрінформ
Український суперважкоатлет Володимир Кличко та чемпіон світу за версією IBF британець Ентоні Джошуа активно готуються до поєдинку за титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO.

Бій двох боксерів-суперважковиків відбудеться 29 квітня на англійському стадіоні «Вемблі» (Лондон), який вміщує 90 тисяч глядачів, транслюватиметься в півтори сотні країн світу, і стане одною з головних спортивних подій 2017 року.

У британського боксера Ентоні Джошуа одним із спаринг-партнерів у підготовці до бою з Кличко є Лоуренс Околі, який днями провів свій дебютний поєдинок на професійному рингу і закінчив його перемогою нокаутом на 20-й секунді першого раунду.

Володимир Кличко у вирішальній стадії підготовки до поєдинку з британцем робить акцент на обороні, швидкій роботі ніг та мобільності тулуба. Це відмітили британські журналісти Джонні Нельсон і Адам Сміт, які раніше відвідали тренування українського боксера у Києві.

Боксер Володимир Кличко, якому 25 березня виповнився 41 рік, майже всі свої поєдинки провів за межами України. Проте свій прощальний у кар’єрі бій хотів би провести на столичному стадіоні "Олімпійський". "Ця арена задовольняє всі вимоги для організації та проведення чемпіонських боїв. НСК "Олімпійський", на якому відбувся фінал Євро-2012, нічим не поступається кращим німецьким стадіонам… Напевно, символічно було б провести тут свій прощальний бій", - сказав Кличко в інтерв'ю журналу "Динамо Київ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-