Кращі велосипедисти України відкрили спортивний сезон

Кращі велосипедисти України відкрили спортивний сезон

Фото
Укрінформ
В Ужгороді (Закарпаття) завершився багатоденний весняний чемпіонат України серед чоловіків, жінок та юніорів з велосипедного спорту, який проходив з 8 по 19 березня.

Спортсмени змагались в індивідуальній гонці, крос-кантрі на короткому крузі (дорослі, молодь, юніори, юнаки), індивідуальній гонці в гору, з велоспорту-шосе. У чемпіонаті брало участь 24 команди, півтори сотні кращих гонщиків України.

Перший етап з маунтенбайку відбувся 10-12 березня. В індивідуальній гонці в гору та крос-кантрі змагалися 141 учасник, 17 команд велосипедистів.

У другому етапі, який відбувся 17-19 березня, в індивідуальній гонці на одне коло та крос-кантрі на короткому крузі змагалися 151 велосипедист, 17 команд.

У нагородженні спортсменів взяли участь голова відділення НОК України у Закарпатській області Іван Риляк, представник федерації велоспорту України Олег Ярошенко, голова федерації велоспорту Закарпаття Віктор Ледида, головний суддя першого етапу Олександр Бірюков та головний суддя другого етапу Михайло Музика.

Нагадаємо, маунтенбайк (Mountainbike), як різновид велоспорту на спеціальних гірських велосипедах, в Україні офіційно з’явився у 1997 році, коли було створено відповідну комісію при Федерації велосипедного спорту України.

Фото: ФВСУ, zakarpattya.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-