"Атлетико" і "Монако" увійшли до вісімки чвертьфіналістів Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Останніми учасниками 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА стали минулорічний фіналіст турніру мадридський "Атлетико" і лідер французької Ліги 1 "Монако", які приєдналися до дортмундської "Боруссії", "Реала", "Ювентуса", "Баварії", "Барселони" і "Лестера".

Футболісти "Атлетико" після виїзної перемоги у Леверкузені (4:2) в рідних стінах розійшлися миром з "Байєром" - 0:0, а "Монако" за рахунок голів, забитих на виїзді здолав "Манчестер Сіті" - 3:5 у гостях і 3:1 сьогодні вдома, повідомляє Укрінформ.

*****

У першому таймі поєдинку на "Вісенте Кальдерон" в Мадриді більше небезпечних моментів створили господарі. Однак після перерви ближче до голу були леверкузенці. В одній з атак у них було відразу чотири можливості вразити ціль, але блискуча гра Яна Хмари дозволила "Атлетико" зберегти ворота на замку. У підсумку "матрацники" змогли утримати здобуту у першому матчі перевагу і завоювали путівку до чвертьфіналу.

*****

"Монако" вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів удруге за останні три сезони. Господарі арени "Луї II" у Фонвьєї були помітно сильнішими "Манчестер Сіті", особливо у першому таймі, коли відзначилися Кіліан Мбаппе (8-ма хвилина) і Фабіньйо (29), а після перерви зуміли вчасно зібратися і відповісти голом Тьємуе Бакайоко (77) на гол гостей Лероя Сане (71).

Жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться у п'ятницю, 17 березня. Перші поєдинки відбудуться 11-12 квітня, повторні - 18-19 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-