Кубок Дерюгіної-2017: підсумки прес-конференції

Кубок Дерюгіної-2017: підсумки прес-конференції

Фото
Укрінформ
В Україні після чотирирічної перерви поновлюються міжнародні змагання з художньої гімнастики «Кубок Дерюгіної».

Змагання пройдуть з 17 по 19 березня у столичному Палаці Спорту. Свою участь вже підтвердили представники 28 країн. Про це повідомляє isport.ua

В рамках прес-конференції, яка відбулася сьогодні, 14 березня, організатори розповіли про сюрпризи, які чекають на гостей заходу.

Цього року змагання приурочені до 85-річного ювілею легендарного тренера Альбіни Миколаївни Дерюгіної.

«Для нас велика честь проводити таке свято на честь 85-річчя моєї бабусі. У нас буде дуже багато приємних сюрпризів... У нас виступлять Monochromea і ONUKA - вони вже підтвердили свою участь... Це буде дуже красиво, я вам обіцяю», - сказала Ірина Блохіна.

На «Кубку Дерюгіної-2017» виступить бронзовий призер Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Анна Різатдінова.

«Для мене дуже хвилююче знову опинитися в Палаці Спорту, я вже смакую свій виступ тут. Яким він буде? Впевнена, глядачі будуть приємно здивовані... Ці чотири роки дуже не вистачало домашнього турніру, і він дуже не завадив би в плані підготовки до Олімпійських ігор в Ріо. Я рада, що турнір відроджується», - сказала Ганна.

Фінальним акордом «Кубка Дерюгіної-2017» стане масштабний гала-концерт, організацією якого займаються тренери Ірина Блохіна та Ірина Дерюгіна.

«Ми намагаємося показати справжню художню гімнастику, те, що відрізняє нас від усього світу. Я хочу, щоб глядачі прийшли на турнір і підтримали наших красивих дівчат», - сказала Ірина Дерюгіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-