«Барселона» та «Боруссія» вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів

«Барселона» та «Боруссія» вийшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Відео
Укрінформ
Слідом за мюнхенською "Баварією" і мадридським "Реалом" до чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА вийшли футболісти каталонської "Барселони" і дортмундської "Боруссії".

"Барселона" після виїзної катастрофи в Парижі (0:4) взяла реванш у "Парі Сен-Жермен" на рідному "Камп Ноу" - 6:1, а "Боруссія", мінімально програвши у Лісабоні (0:1), переконливо помстилася "Бенфіці" вдома - 4:0, повідомляє Укрінформ.

Ще ніколи в історії турніру команді, яка програла перший матч на чужому полі з рахунком 0:4, не вдавалося пройти далі.

Відео You tube

Але "Барселона" не звернула на цю статистику жодної уваги і вже в першому таймі забила два м'ячі зусиллями Луїса Суареса (3-тя хвилина) і після автоголу Лейвіна Курзави (40). На початку другого тайму Ліонель Мессі (50) реалізував пенальті за фол проти Неймара, але гол Едінсона Кавані на 62-й хвилині, здавалося, перекреслив всі потуги "Барселони", адже їй потрібно було починати все спочатку і в час, що залишився забивати ще тричі. Каталонці не опустили рук, і їм це вдалося: дубль Неймара на 88-й і 90-й хвилинах наблизив "Барселону" до необхідного результату, а гол Роберто на 5-й доданій хвилині вивів "гранатово-синіх" до наступного етапу змагань.

"Боруссія" у Дортмунді взяла гору над "Бенфікою" завдяки хет-трику форварда збірної Габону П'єра Обамеянга (4, 61, 85) і точному удару американського півзахисника Крістіана Пулішича (59).

Решта учасників чвертьфіналу Ліги чемпіонів визначаться наступного тижня. 14 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють італійський "Ювентус" і португальський "Порту" (перша гра - 2:0), англійський "Лестер" і іспанська "Севілья" (1:2), 15 березня - іспанська "Атлетико" і німецький "Байєр-04" (4:2), французький "Монако" і англійський "Манчестер Сіті" (3:5).

Нагадаємо, першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів стали мюнхенська "Баварія", яка за сумою двох матчів впевнено переграла лондонський "Арсенал" (5:1, 5:1), і чинний володар титулу мадридський "Реал", двічі вигравши у "Наполі" з Неаполя (3:1, 3:1).

Жеребкування чвертьфінальної стадії пройде 17 березня в штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньоні. Перші поєдинки відбудуться 11-12 квітня, повторні - 18-19 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-