У Шевченка великі проблеми з легіонерами

У Шевченка великі проблеми з легіонерами

Укрінформ
Лише троє збірників мають постійну ігрову практику.

За більш ніж два тижні до ключового відбіркового матчу ЧС-2018 проти Хорватії лише троє з наших легіонерів мають постійну ігрову практику в своїх клубах. Про це пише «Команда №1».

Як підрахували журналісти сайту, лише нападник Євген Селезньов («Карабюкспор»), півзахисник Євген Шахов (ПАОК) і оборонець Артем Федецький («Дармштадт») зіграли більше 50% ігрового часу своїх команд в 2017 році. 40% у форварда «Гранади» Артема Кравця, але його показник можна пояснити травмою.

Натомість зовсім погані справи у основних гравців збірної – Олександра Караваєва («Фенербахче»), Романа Зозулі («Бетис» - «Райо Вальєкано»), Євгена Коноплянки («Шальке»), Олександра Зінченка (ПСВ «Ейндховен»). Вони або у глибокому резерві своїх команд (Караваєв, Коноплянка, Зінченко), або взагалі залишились без можливості грати, як Зозуля. Подібні проблеми вже змушують тренерський штаб збірної на чолі з Андрієм Шевченком шукати їм заміну з гравців, що виступають в чемпіонаті України.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2018 Хорватія – Україна відбудеться 24 березня в Загребі. Наразі хорвати випереджають нашу збірну на 2 очки.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-