Шевченко: Клуби і збірна України мають бути партнерами

Шевченко: Клуби і збірна України мають бути партнерами

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про плани підготовки до майбутнього матчу кваліфікації ЧС-2018 проти команди Хорватії.

Наставник національної команди підкреслив, що українські клуби та збірна країни мають бути партнерами і учасники одного футбольного процесу, повідомляє офіційний сайт ФФУ.  

"Наша мета - налагодити ефективну співпрацю з клубами, в яких готуються кандидати в збірну. Календар матчів завжди має гнучку основу, він залежить від результатів єврокубків, участі клубів у національному Кубку, погоди та іншого. Ми хочемо, щоб інтереси національної збірної враховувалися в календарі. Це і дати для проведення зборів, і можливість коригування дат турів. Ці рішення мають бути колективними, адже і клуби і збірна - партнери і учасники одного футбольного процесу. Дуже приємно бачити, що абсолютна більшість команд готові піти назустріч, готові до конструктивного діалогу. Найближчими днями ми сформулюємо свою пропозицію щодо коригування дат ігор 22-го туру Прем'єр-ліги", - сказал керманич "синьо-жовтих". 

Нагадаємо, що базовий день 22-го туру - 18 березня. Відбірковий поєдинок Хорватія - Україна пройде у Загребі 24 березня.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-