Де дивитися матчі плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися матчі плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
"Порту", "Ювентус", "Севілья" і "Лестер" останніми дочекалися своєї черги зіграти перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

У середу, 22 лютого, на "Драгау" зійдуться бронзовий призер чемпіонату Португалії "Порту" і чемпіон італійської Серії А туринський "Ювентус", а господарі арени "Рамон Санчес-Пісхуан" футболісти іспанської "Севільї" зустрінуться з чемпіоном англійської Прем'єр-ліги "Лестером", повідомляє Укрінформ.

Поєдинок в Порту покаже телеканал "Футбол 2", зустріч в Севільї - "Футбол 1". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

Доля путівок до чвертьфіналу в цих дуелях вирішиться 14 березня на аренах "Ювентус Стедіум" в Турині і "Лестер Сіті Стедіум" в Лестері.

Нагадаємо, раніше чинний володар титулу мадридський "Реал" з рахунком 3:1 здобув вольову перемогу над командою з Неаполя "Наполі", мюнхенська "Баварія" зломила опір лондонського "Арсенала" - 5:1, "Парі-Сен-Жермен" у Парижі розгромив "Барселону" - 4:0, "Бенфіка" в Лісабоні мінімально обіграла дортмундську "Боруссію" - 1:0, леверкузенський "Байєр" програв мадридському "Атлетико" - 2:4, а "Манчестер Сіті" в рідних стінах "перестріляв" бронзового призера французької Ліги 1 "Монако" - 5:3.

На фото: Пауло Дибала (зліва) і Хуан Куадрадо на тренуванні "Ювентуса" (uefa.com).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-