В «Шахтарі» спростували захват клубної бази бойовиками

В «Шахтарі» спростували захват клубної бази бойовиками

Укрінформ
В клубі кажуть, що база працює і її «охороняють».

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін спростував інформацію про те, що клубну спортивно-тренувальну базу (СТБ) «Кірша» зайняли бойовики «ДНР» та розповів про ситуацію навколо бази. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«В деяких ЗМІ з’явилась брехлива інформація про те, що тренувальна база «Шахтаря» припинила роботу, а усі її працівники звільнені. Це не відповідає дійсності», - заявив Палкін. За його словами, на СТБ «Кірша» й надалі працюють співробітники, а усі технічні системи бази підтримуються в робочому стані. Нагадаємо, що сьогодні деякі джерела написали, що з бази вивезли усі цінні речі, а там заселився батальйон «ДНР».

Сергій Палкін пише: «щойно з’являться можливості повернутися в Донецьк першій команді та Академії, то в стислі строки виконають усі роботи аби відновити на базі умови для повноцінного тренувального процесу». Також гендиректор «Шахтаря» стверджує, що «база знаходиться під охороною клубу, а на її території працюють винятково працівники «Шахтаря».

Нагадаємо, що 16 лютого «Шахтар» зіграє перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської «Сельти». Матч-відповідь 23 лютого в Харкові. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-