Капітан

Капітан "Будівельника" завершив кар'єру

Укрінформ
Розігруючий і капітан київської баскетбольної команди "Будівельник" Артем Буцький прийняв рішення завершити професіональну кар'єру.

Про це повідомляє офіційний сайт столичного клубу. 

"35-річного плеймейкера "будівельників" вже довгий час турбували болі в коліні, і після чергового медичного обстеження гравець разом із керівництвом клубу прийняв рішення про припинення активних виступів", - зазначається у повідомленні.

Буцький виступав у складі "Будівельника" протягом трьох сезонів. Він ставав з київським клубом володарем Кубка України у 2015 році, а також віце-чемпіоном украинской баскетбольної Суперліги у 2016-у.

Розігруючий також був володарем Кубка України у складі запорізького "Ферро-ЗНТУ" 2013 року та віце-чемпіоном України у складі БК "Київ" 2006-го.

За свою кар'єру захисник зробив 861 результативну передачу у чемпіонатах України, що є другим кращим показником в історії турніру.

Крім вищезгаданих команд уродженець Полтави також захищав кольори команд "Сумихімпром", "Черкаські Мавпи", БК "Одеса" та МБК "Миколаїв". У складі збірної України Буцький провів 30 матчів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-