У Києві та Львові пройшла акція

У Києві та Львові пройшла акція "Твори добро з нами" від ТМ Parimatch

Укрінформ
Напередодні Нового року та Різдва у Києві та Львові стартувала акція "Твори добро з нами", яку організувала ТМ Parimatch.

Серед тих, хто підтримав шляхетні справи - Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга, клуб ветеранів ФК "Динамо" (Київ), ФК "Карпати" (Львів). Мета акції - надати допомогу та приділити увагу тим, хто цього потребує.

В Києві акція розпочалася з дитячої лікарні "Охматдит". Володимир Мунтян, володар Кубку УЄФА та Суперкубку УЄФА, голова клубу ветеранів ФК "Динамо" (Київ), Сергій Варламов, видатний український хокеїст, виконавчий директор Української хокейної Ліги, Олександр Мащенко, головний редактор спортивного телеканалу "Х-спорт" відвідали по черзі неврологічне, токсикологічне відділення лікарні та відділення для ВІЛ-інфікованих дітей.

Спортсмени подарували дітям новорічні подарунки-цукерки та іграшки. Особливо теплою розмова ставала навколо теми спорту, адже виявилося, що усі без перебільшення діти, не зважаючи на хворобу, полюбляють займатися різними видами спорту. Спортсмени пообіцяли дітлахам зустрітися наступного разу, але вже на спортивному майданчику!

В столиці акція пройшла також в Київському пансіонаті ветеранів праці. В гості до них завітали представники ТМ Parimatch, помічник головного тренера чоловічої збірної України з баскетболу, легендарний в минулому гравець Олександр Лохманчук, хокеїсти ХК "Білий барс" (Біла Церква) Руслан Ромащенко і Віталій Власенко. Усі вони відповідально поставились до нової для себе справи.

"Я щасливий, що зміг долучитися до цієї акції. Кожна людина у наш непростий час повинна відчути піклування, відчути добрі справи. Тим більше наші ветерани. Вони заслуговують на це у першу чергу", - розповів Руслан Ромащенко. 

Відомі спортсмени привітали ветеранів з наступаючими святами, відвідали їх палати, кожному подарували пакунки з фруктами і солодощами. Втім, головний позитив йшов від їхньої уваги та теплих слів подяки і підтримки. "Робити добро - це обов'язок кожної людини. Тим паче, сьогодні, коли світ навколо такий складний і навіть злий. Я від імені усіх спортсменів України бажаю нашим шанованим ветеранам миру, здоров'я, благополуччя. Вірю, що добрі справи обов'язково повернуться усім, хто їх робить", - сказав Олександр Лохманчук.

Переповнений емоціям від акції був і Віталій Власенко, який захищає ворота ХК "Білий барс". "Я побачив в очах наших ветеранів майже дитячу радість. Подібне залишається з тобою назавжди. Це те, що змушує по-іншому дивитися на сучасне життя, змінює тебе на краще", - поділився своїм позитивом після відвідин пансіонату відомий хокейний воротар.

У Львові підтримали акцію ТМ Parimatch гравці ФК "Карпати". Завдяки подібним соціальним проектам спортсмени не лише приєднуються до решти небайдужих людей, але й можуть ділитися добром і душевним теплом з тими, хто цього потребує в першу чергу. В рамках акції футболісти "Карпат" Ігор Худоб'як та Василь Кравець відвідали реабілітаційний центр "Джерело", а також школи для глухонімих і незрячих дітей. Усі вони отримали з рук відомих гравців подарунки (м'ячі, футболки клубні сувеніри, солодощі), змогли сфотографуватися, отримати автографи та просто поспілкуватися зі своїми кумирами.

"Ми вдячні TM Parimatch за такий соціальний передноворічний проект, завдяки їм у нашому місті стало ще більше щасливих людей", - зізнався після усіх відвідин Василь Кравець. Лише добрі враження і теплі слова почули з вуст й Ігоря Худоб'яка: "Вручення подарунків пройшло в хорошому настрої та з позитивними емоціями. Кожен має право на новорічну радість, а ця акція якраз і дає можливість подарувати частинку тепла та хороший настрій, тим хто найбільше цього потребує. Приємно знати, що в нашій країні є компанії, які допомагають в цьому".

Святослав Василик, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-