Велосипедистка Любов Басова - краща спортсменка листопада в Україні

Велосипедистка Любов Басова - краща спортсменка листопада в Україні

Укрінформ
Рішенням Національного олімпійського комітету кращою спортсменкою листопада в Україні визнано велосипедистку Любов Басову. Її особистий наставник Сергій Базін відповідно став найкращим тренером останнього осіннього місяця.

Про це повідомляє прес-служба НОК.

"Високого визнання НОК досвідчена представниця українського велотреку, яка нещодавно повернулася після декретної відпустки, удостоєна завдяки чудовим здобуткам на етапах Кубка світу. В листопаді вона тричі підіймалася на п'єдестал пошани. На рахунку Любові два "срібла" (кейрін, індивідуальний спринт) на етапі світового Кубка в Глазго (Велика Британія). Медаль найвищого гатунку в кейрінгу наша велосипедистка здобула і на етапі у голландському Апелдорні", - йдеться у повідомленні.

Відзначимо, що на жовтневому чемпіонаті Європи з велотреку Любов Басова виборола звання чемпіонки Старого Світу, а на Олімпійських іграх-2016 в Ріо-де-Жанейро посіла високе 5 місце.

Нагадаємо, Любов Басова вдруге в своїй кар'єрі отримує високе визнання НОК. Вперше найкращою спортсменкою місяця вона ще під дівочим прізвищем Шуліка стала за підсумками спортивного січня 2011 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-