Манчестерське дербі: Моуріньо та  Гвардіола виведуть на поле €700 мільйонів

Манчестерське дербі: Моуріньо та Гвардіола виведуть на поле €700 мільйонів

Укрінформ
У суботу, 10 вересня, на «Олд Траффорд» о 14:30 за київським часом відбудеться матч четвертого туру англійської Прем'єр-ліги між «Манчестер Юнайтед» та «Манчестер Сіті».

Обидва манчестерських клуби перед стартом сезону змінили головних тренерів і оновили склади: Жозе Моуріньо очолив «Манчестер Юнайтед», а Хосеп Гвардіола – «Манчестер Сіті».

На даний момент перевага в особистих дуелях двох фахівців на боці каталонця: Гвардіола сім разів обігрував Моуріньо, шість матчів завершилися внічию, і лише тричі португальцю вдавалося здолати свого опонента.

Клуби підходять до очного поєдинку, маючи у своєму активі по три перемоги у трьох стартових матчах чемпіонату Англії: «Манчестер Сіті» обіграв «Сандерленд», «Сток Сіті» і «Вест Хем» (різниця м'ячів – 9:3), а «Манчестер Юнайтед» був сильнішим за «Борнмут», «Саутгемптон» та «Халл Сіті» (різниця м'ячів – 6:1).

Манчестерське дербі найбільш коштовне в історії Прем'єр-ліги Англії. Сумарна вартість гравців, що вийдуть сьогодні на поле, перевищує 700 мільйонів євро.

Нагадаємо, що минулого сезону «Манчестер Сіті» ще під керівництвом Мануеля Пеллегріні не зміг обіграти «Манчестер Юнайтед». Матч першого кола Прем'єр-ліги між цими командами завершився внічию 0:0, а у поєдинку другої половини чемпіонату підопічні Луї ван Гала на виїзді здобули перемогу з рахунком 1:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-