На

На "Сі Бриз-2016" тренувалися десантуватися зі штурмових амфібій

Укрінформ
У Чорному морі, в районі Одеси, триває активна фаза навчання "Сі Бриз-2016". Українські та американські морські піхотинці відпрацювали висадку зі штурмових амфібій на узбережжя Одеської області, причому 

Ті підрозділи, що прибули першими, відразу ж встановили кругову оборону для безпечного виходу інших машин, повідомив Укрінформу прес-офіцер командування ВМС ЗС України Олег Чубук.

"У рамках навчання "Сі Бриз-2016" відбулася висадка морського і повітряного десанту з американського корабля "USS Whidbey Island" у південній частині Одеської області. Українські та американські морські піхотинці відпрацювали висадку на берег 14 штурмових амфібій. Тактичні групи кораблів знаходяться у морі, виконуючи завдання, відповідно до плану навчання. Активно працює наша авіація - здійснено також повітряне десантування з двох літаків Ан-26", - зазначив Чубук.

Капітан 1-го рангу уточнив, що активна фаза навчання "Сі Бриз 2016" характеризується більшою, порівняно з минулорічним, масштабністю завдань, задіяно більше військовослужбовців.

Чубук також нагадав, що 26 липня в районі проведення "Сі Бриз - 2016", неподалік територіальних вод України, було помічено два кораблі російського Чорноморського флоту. У повітря відразу ж піднявся вертоліт морської авіації, який ідентифікував цілі. Після цього російські кораблі залишили район навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-