Жданов не бере Онищенка до національної олімпійської збірної

Жданов не бере Онищенка до національної олімпійської збірної

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов не підпише наказ про включення Олександра Онищенка до складу національної олімпійської збірної команди.

Про це Жданов повідомив у Фейсбуці.

"У зв’язку із сьогоднішніми рішеннями Верховної Ради по народному депутату Онищенку - розгорілася дискусія з приводу його поїздки на літні Олімпійській ігри у Ріо-де-Жанейро. Як відомо, він має олімпійську ліцензію в дисципліні конкур. Для мене тут не може бути жодних дискусій. Я не підпишу наказ про включення пана Онищенка до складу національної олімпійської збірної команди нашої держави", - написав міністр молоді та спорту.

На переконання Жданова, людина, яка перебуває під слідством за підозрою у корупції, не може представляти Україну на Олімпійських іграх.

"У цей час Онищенко має давати пояснення слідчим НАБУ та Генпрокуратури і вчасно з’являтися на допити", - додав міністр молоді та спорту.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 5 липня, Верховна Рада надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата від групи "Воля народу" Олександра Онищенка. За даними САП, наразі Онищенко перебуває за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-