Франція не пустить на Євро-2016 майже 2,5 тис. ультрас

Франція не пустить на Євро-2016 майже 2,5 тис. ультрас

Укрінформ
Французька влада заборонила в’їзд до країни 2355 агресивним вболівальникам.

Про це йдеться у заяві МВС Франції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«МВС заборонило в’їзд 2355 особам, які характеризуються агресивною поведінкою та перебувають на особливому обліку у своїх країнах», - йдеться у заяві.

У МВС додали, що для боротьби з хуліганством до Франції прибули 200 поліцейських з 23 країн, які координуватимуть свої дії через Центр координації міжнародної поліції (CCPI). До нього включені дві посадові особи від кожної команди.

«У полі» також працюватимуть так звані коригувальники. Одні з них в уніформі, інші у цивільному, але разом вони відстежуватимуть ситуацію у середовищі уболівальників, оцінюватимуть ризики та виявлятимуть потенційних порушників спокою. Крім того, багато представників Французького управління по боротьбі з хуліганством (DNLH) та правоохоронних органів працюватимуть у місцях транзиту вболівальників, фан-зонах та інших чутливих пунктах.

Для забезпечення громадського порядку влада мобілізувала 90 тис. працівників поліції, жандармерії, військових та приватних охоронців. Понад тисяча волонтерів зі складу гуманітарних асоціацій надаватимуть першу допомогу у випадку ексцесів.

Раніше повідомлялося, що Управління внутрішньої безпеки Франції під час перевірки 3,5 тис. приватних охоронців, залучених для охорони Євро-2016, виявило 82 потенційно небезпечних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-