Польська преса аналізує перед Євро-2016 гру збірної України

Польська преса аналізує перед Євро-2016 гру збірної України

Укрінформ
Польські ЗМІ позитивно оцінюють гру збірної України за результатами останнього товариського матчу “синьо-жовтих” з Албанією (3:1), який було розіграно в італійському Бергамо.

У коментарях переважає думка, що українська команда, здобувши дві перемоги поспіль в останніх двох товариських матчах, з непоганою грою і хорошим настроєм прямує на Євро-2016 до Франції, інформує власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

Інтернет-видання Sport.pl у статті “Україна у формі. Наші суперники по групі перемогли Албанію 3:1” пише, що українці “склали свій іспит”, справивши позитивне враження грою в атаці. Утім, видання зауважує, що українці забагато дозволяли своїм супротивникам у захисті.

Підкреслюється, що в українській команді в останньому матчі найбільш помітним був півзахисник Євген Коноплянка. Він особливо вирізнявся у другому таймі своєю швидкістю і технічною підготовкою.

Tvn24.pl пише, що українці після перемоги над Албанією поїдуть на Євро-2016 у піднесеному настрої, адже вони не програвали у шести матчах поспіль. Водночас, зазначається, що за результатами цього матчу тренерський штаб збірної Польщі, яка є суперником українців у групі С, отримав кілька цінних спостережень. Зокрема, звертається увага на те, що у ті моменти гри, коли албанці грали агресивно і пресингували, “синьо-жовті” часто втрачали м’яч у центральній частині поля і мали значні проблеми зі створенням гольових моментів.

Утім, у другому таймі цього матчу Україна показала суперникам, що має у своєму складі досвідчених, висококласних футболістів і, використавши помилки албанців, перемогла суперника.

Видання Przeglad Sportowy у своїй статті “Пресинг є шляхом на подолання України” також звертає увагу на помилки українців, що важливо з точки зору підготовки збірної Польщі до матчу з підопічними Михайла Фоменка.

Підкреслюється, що завдяки сильному пресингу українці швидко втрачали м’яч. Утім, як зазначає часопис, у другому таймі все стало на свої місця: албанці принишкли, а українці “прокинулися” після “сну” в першому таймі. Автор статті пише, що відтоді Україна контролювала зустріч, хоча перевага і не була тотальною.

Як повідомляв Укрінформ, на груповому етапі Євро-2016 збірна України свій перший поєдинок у групі С проведе 12 червня в Ліллі проти чемпіона світу збірної Німеччини. 16 червня "синьо-жовті" в Ліоні зустрінуться з футболістами Північної Ірландії, а 21 червня в Марселі - з командою Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-