Матч пам'яті Валентина Белькевича покаже

Матч пам'яті Валентина Белькевича покаже "Футбол 1"

Укрінформ
У п'ятницю, 29 січня, у столиці Білорусі відбудеться матч пам'яті легендарного футболіста Валентина Белькевича, в якому між собою зіграють мінське та київське "Динамо".

Як повідомляє офіційний сайт динамівців столиці України, цю зустріч покаже телеканал "Футбол 1".  

"29-го січня на полі мінського футбольного манежу вийдуть зірки динамівських клубів різних поколінь. За киян зіграють Сергій Ребров, Олексій Михайличенко, Максим Шацьких та інші улюблені українськими вболівальниками футболісти, а в складі мінчан ми побачимо Олександра Хацкевича з білоруськими партнерами. Пряма трансляція з Мінська розпочнеться о 15.25 на каналі "Футбол 1", - зазначається у повідомленні.

Додамо, що для Валентина Белькевича обидва динамівські клуби були рідними. Він народився в Мінську і починав професіональну футбольну кар'єру в "Динамо" столиці Білорусі (1991-1996 роки). З 1996 по 2007 роки виступав за київське "Динамо". У складі українського клубу Белькевич ставав 7-разовим чемпіоном і 6-разовим володарем Кубка країни, був учасником півфіналу Ліги чемпіонів сезону-1998/1999. У 2012-2014 роках він тренував молодіжні та юнацькі команди ФК "Динамо" (Київ).

Фото: sport.bigmir.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-