Укрзалізниця замінила постіль у пасажирських вагонах і підняла її ціну

Укрзалізниця замінила постіль у пасажирських вагонах і підняла її ціну

Укрінформ
Укрзалізниця оновила постільну білизну у пасажирських поїздах та підвищила вартість користуванння нею.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АТ “Укрзалізниця”.

Як зазначили у товаристві, вперше за п’ять років буде проіндексовано вартість постільної білизни у пасажирських поїздах.

Починаючи з 22 травня постільна білизна у плацкартних та купейних вагонах коштуватиме 80 грн (замість 50 грн), у вагонах СВ – 120 грн (замість 60 грн).

Перед підвищенням вартості послуги Укрзалізниця завершила заміну постільної білизни у поїздах. Також до кінця червня цього року буде завершено заміну матраців та подушок на всіх рейсах далекого сполучення.

Читайте також: Укрзалізниця запускає оновлений сайт для купівлі квитків

Крім того, перед закупівлею нових комплектів Укрзалізниця провела консультації з провідними виробниками та постачальниками, щоб не просто замінити застарілий інвентар, а й напрацювати нові стандарти, які дозволять врахувати кращі практики ринку та відчутно підвищити комфорт у дорозі та зносостійкість продукції.

Читайте також: Укрзалізниця планує закупити 144 нові пасажирські вагони

“Попри продовження повномасштабної агресії ворога Укрзалізниця працює над покращенням сервісу для пасажирів. Зокрема, компанія розвиває власний додаток, програму лояльності, дитячі та безбар’єрні простори”, - зауважили у акціонерному товаристві.

Також Укрзалізниця утримує на довоєнному рівні вартість соціально важливих внутрішніх залізничних пасажирських перевезень, а регулярні евакуаційні та медичні рейси здійснює безкоштовно.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця цьогоріч відновила понад сім тисяч вантажних вагонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-