Зеленська і міністерка охорони здоров'я Данії відвідали службу підтримки ментального здоров’я

Зеленська і міністерка охорони здоров'я Данії відвідали службу підтримки ментального здоров’я

Фото, відео
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська разом із міністеркою внутрішніх справ і охорони здоров'я Данії Софі Леде відвідала Headspace - найбільшу данську загальнонаціональну службу громадянського суспільства з профілактики та підтримки ментального здоров’я молоді.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

На сьогодні діє 32 центри Headspace, розташованих у різних муніципалітетах Данії. Центр заснував Поуль Расмуссен, колишній прем'єр-міністр Данії.

У центрі можна отримати консультацію щодо проблем з однолітками, стосунків, сімейних чи будь-яких інших питань, про які може бути складно говорити з рідними.

«Відвідала сьогодні Headspace, щоб дізнатися, що можемо перейняти в Данії для Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яку розвиваємо з початку повномасштабного вторгнення. Наші діти вразливіші за нас, але в них є ми, щоб разом знайти відповіді на всі їхні складні запитання», - зазначила Зеленська.

Читайте також: Зеленська у Копенгагені обговорила з прем’єркою Данії гуманітарні проєкти

Як повідомляв Укрінформ, Зеленська під час зустрічі у Копенгагені з представниками благодійних фондів і великого бізнесу Данії закликала бізнесменів долучитися до реалізації двох проєктів підтримки українських дітей.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-