Суд взяв під варту ексочільника господарського забезпечення СБУ із заставою у ₴3 мільйони

Суд взяв під варту ексочільника господарського забезпечення СБУ із заставою у ₴3 мільйони

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до колишнього керівника Департаменту господарського забезпечення Служби безпеки України, якого викрили на оборудках з пальним.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВАКС.

“Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду застосувала до екскерівника Департаменту господарського забезпечення СБУ запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу йому визначено заставу у розмірі 3 млн грн”, - ідеться у повідомленні.

У разі внесення застави на підозрюваного покладатимуться обов’язки: прибувати до слідчого, в провадженні якого перебуватиме кримінальне провадження, прокурора, суду за кожним викликом, не залишати межі Київської області, без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти слідчого, прокурора та суд про зміну свого місця проживання та роботи, утримуватися від спілкування з особами, указаними в ухвалі суду, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну, носити електронний засіб контролю.

Читайте також: Глава СБУ відсторонив Вітюка після розслідування журналістів і відправив на передову

Як зазначили у ВАКС, вказану особу підозрюють у ймовірній організації закупівлі паливно-мастильних матеріалів для службових автомобілів та бронетехніки СБУ за штучно завищеними цінами.

Як повідомляв Укрінформ, головне управління внутрішньої безпеки та слідчі СБУ у співпраці з Національним антикорупційним бюро та Офісом генпрокурора викрили схему розкрадання коштів, виділених на закупівлю пального для потреб спецслужби у 2022 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-