Мільйон благодійних пляшок: Coca-Cola встановила рекорд України 2023 року

Мільйон благодійних пляшок: Coca-Cola встановила рекорд України 2023 року

Реклама
Укрінформ
У грудні 2023 року компанія Кока-Кола реалізувала благодійний проєкт «Святкова магія від Кока-Кола: мільйон пляшок для найбільш незахищених українців».

Кока-Кола подарувала мільйон пляшок напою найбільш вразливим спільнотам по всій Україні, щоб зробити зимові свята трохи радіснішими. За допомогою таких партнерських гуманітарних організацій як Український Червоний Хрест та Карітас України, Coca-Cola надійшла до подарункових наборів родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, внутрішнім переселенцям, одиноким батькам, багатодітним сім’ям, особам з інвалідністю у всіх областях України. На знак підтримки пляшки Coca-Cola також було передано до громад, які розташовані найближче до лінії бойових дій або найчастіше потерпають від ворожих обстрілів. Для цього компанія передала частину напоїв Благодійному Фонду «М.Р.І.Я», який спільно із шотландською організацією Siobhan's Trust забезпечують теплою їжею мешканців таких регіонів.

Національний Реєстр Рекордів України підтвердив, що мільйон півторалітрових пляшок Coca-Cola зі спеціальною позначкою на етикетці «Для тебе», виготовлених на благодійність компанією «Кока-Кола Беверіджиз Україна», є найбільшою кількістю розливних напоїв, вироблених для доброчинності в Україні.

Рекорд офіційно внесено до Національного Реєстру Рекордів України. Він є частиною масштабної програми гуманітарної допомоги українцям від Системи Компаній Кока-Кола.

«Соціально відповідальний бізнес в Україні у цей найважчий для суспільства час підтримує тих людей, які найбільше цього потребують, надає гуманітарну допомогу під час війни – саме так чинить Кока-Кола – її партія з мільйона пляшок визнана нами найбільшою в Україні партією напоїв, виготовленою спеціально з благодійною метою», – заявила керівниця Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Читайте також: Coca-Cola створила новий смак за допомогою штучного інтелекту

Починаючи з 24 лютого 2022 року, Система Компаній Кока-Кола спільно з Фундацією Кока-Кола виділили українцям благодійну допомогу на суму понад 35 млн дол. Зокрема, 70 тисяч продуктових наборів з найнеобхіднішим базовим складом продуктів, 5 тис. постільних комплектів із теплими ковдрами, понад півсотні потужних електрогенераторів для освітніх, медичних, гуманітарних установ та закладів і 45 мобільних котелень, що працюють на газу та дизелі й зігрівають міста і села в зимовий період. Крім того, Кока-Кола відбудовує зруйнований дитячий садок у селі Богданівці Броварського району Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-