В Україні викрили мережу підпільних покер-клубів

В Україні викрили мережу підпільних покер-клубів

Фото
Укрінформ
Правоохоронці викрили мережу підпільних гральних закладів, які діяли під виглядом «Клубу спортивного покеру» в Києві, Харкові та Одесі.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, група осіб під виглядом «Клубу спортивного покеру» проводила кеш-гру. З кожного «банку» з гравців знімали комісію на користь грального закладу.

Незаконну діяльність зловмисники прикривали документами дозвільного характеру, виданими громадською організацією, пов'язаною зі спортивним покером.

Правоохоронці провели обшуки за адресами розташування гральних закладів у Києві, Харкові та Одесі. У результаті вилучили різну валюту на суму 1,3 млн грн в еквіваленті, чорнову бухгалтерію, підрахунки доходів, комп’ютерну техніку, мобільні телефони фігурантів. Окрім того, вилучено 38 столів для гри в покер, гральні карти та фішки.

На готівку й вилучене майно орієнтовною вартістю понад 5,3 млн грн накладено арешт.

Чотирьом підозрюваним інкримінується незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор та легалізація майна, одержаного злочинним шляхом.

Як зауважили в ОГП, у липні минулого року правоохоронці вже проводили обшуки в цій самій мережі гральних закладів. Тоді були вилучені 40 столів для гри в покер, готівка, сума якої сягала 4 млн, а також чорнова бухгалтерія, комп’ютерна техніка, банківські картки та мобільні телефони.

Після тих обшуків зловмисники закупили нове обладнання та продовжили надавати послуги з організації нелегальних азартних ігор.

Читайте також: У Львові викрили підпільні покерні клуби

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді в Києві викрили мережу підпільних закладів з ігровими автоматами. Діяли вони під виглядом терміналів державної лотереї.

Фото: gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-