Авіатроща в Броварах: МВС запускає цикл документальних короткометражок про загиблих

Авіатроща в Броварах: МВС запускає цикл документальних короткометражок про загиблих

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ України запускає цикл короткометражних документальних фільмів «Борт 54» у пам'ять про загиблих в авіатрощі минулого року керівництва і працівників відомства.

Про це МВС повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як нагадали у міністерстві, 18 січня внаслідок смертельної авіакатастрофи в місті Бровари Київської області загинули 14 людей, половина з них – керівництво та працівники МВС.

«Денис Монастирський. Євгеній Єнін. Юрій Лубкович. Микола Анацький. Андрій Маринченко. Михайло Павлушко. Тетяна Шутяк. Усі вони житимуть в нашій пам'яті як герої, що віддано служили своїй країні у найтемніші часи. Вони були справжніми професіоналами, гідними особистостями та патріотами України. Щоб зберегти пам'ять про них, завтра, об 12:00, ми запускаємо цикл короткометражних документальних фільмів «Борт 54», що розповідатимуть про те, якими були наші загиблі друзі та колеги», – зазначили у МВС.

Присвячені загиблим короткометражки з'являтимуться протягом тижня на офіційних сторінках відомства в соціальних мережах щодня опівдні.

Як повідомлялося, 18 січня у Броварах біля дитячого садка «Джерельце» та житлової багатоповерхівки впав гелікоптер Державної служби з надвичайних ситуацій, унаслідок чого спалахнула пожежа.

Читайте також: У ДСНС уточнили: на місці падіння гелікоптера виявили 14 тіл загиблих

На борту гелікоптера перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України, зокрема очільник відомства Денис Монастирський та його перший заступник Євгеній Єнін.

Унаслідок авіатрощі загинули 14 людей – екіпаж і всі пасажири гелікоптера, а також дитина та дорослі цивільні.

Наприкінці листопада 2023 року ДБР заявило про завершення слідства у справі про катастрофу гелікоптера в Броварах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-