Вийшов трейлер фільму «Незавершений політ» про Монастирського

Вийшов трейлер фільму «Незавершений політ» про Монастирського

Відео
Укрінформ
У мережу 28 грудня виклали офіційний трейлер фільму «Незавершений політ» про загиблого очільника МВС Дениса Монастирського. 

Про це повідомляє Укрінформ.

Картину знято до роковин трагедії, яка сталася 18 січня 2023 року у Броварах, де внаслідок падіння гелікоптера, в якому перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України, загинув очільник МВС Денис Монастирський та його перший заступник Євгеній Єнін.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єра фільму «Незавершений політ» відбудеться на платформі YouTube 18 січня 2024 року.

Автори кінострічки зазначають, що фільм присвячено дослідженню феномена ексміністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського – його ціннісних орієнтирів і пріоритетів, незвичайного стилю керівництва, реформаторських ідей, які він спромігся запустити до війни, а також жорстких, нерідко контроверсійних рішень, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення РФ задля оборони нашої держави.

Серед спікерів фільму: Валерій Залужний, Кирило Буданов, Руслан Стефанчук, Денис Шмигаль, Жанна Монастирська, Олексій Резніков, Михайло Федоров, Ігор Клименко, Антон Геращенко, Віктор Андрусів, Олександр Мартиненко та багато інших.

Читайте також: У Києві відбулася прем‘єра документального фільму «Щоденник Монастирського»

Як повідомлялося, 18 січня у Броварах на Київщині упав гелікоптер Державної служби з надзвичайних ситуацій. На борту перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ, зокрема очільник відомства Денис Монастирський і його перший заступник Євгеній Єнін.

Унаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей, у тому числі екіпаж і всі пасажири гелікоптера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-