Папі Римському передали вишитий прапор із проханням про молитву за українських військових

Папі Римському передали вишитий прапор із проханням про молитву за українських військових

Фото
Укрінформ
У Ватикані римо-католицькі єпископи з України передали Папі Римському Франциску прапор, який вишили майстрині з міста Знам’янка на Кіровоградщині на прохання військових 72-ї ОМБ, зі словами «Святий Отче, молися за нас. З вірою та любов’ю».

Про це повідомила Кіровоградська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Майстрині Знам'янського центру рукоділля «Модистка» на прохання військових 72-ї ОМБ вишили прапор зі словами «Святий Отче, молися за нас. З вірою та любов’ю». Цей стяг передали римо-католицьким єпископам із України Радославу Змітровичу та Олександру Язловецькому для того, щоб вручити його Папі Римському», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, єпископи виконали цю почесну місію при особистій зустрічі у Ватикані з проханням про молитву «Святий Отче, молися за нас. З вірою та любов’ю». Папа Франциск подякував за прапор і запевнив, що така молитва звучатиме.

Читайте також: Папа Римський закликав молитися за народи України, Ізраїлю та Палестини

Як повідомляв Укрінформ, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з державним секретарем Святого престолу кардиналом П’єтро Пароліном, обговорили питання повернення депортованих Росією українських дітей.

Фото: Кіровоградська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-