Заволодіння аеропортом «Одеса»: суд призначив заставу у понад ₴12 мільйонів фігуранту

Заволодіння аеропортом «Одеса»: суд призначив заставу у понад ₴12 мільйонів фігуранту

Укрінформ
Вищий антикорсуд обрав запобіжний захід одному з фігурантів справи про незаконне заволодіння міжнародним аеропортом «Одеса» - одному з ексдиректорів спільно створеного ТОВ «Міжнародний аеропорт Одеса» - у вигляді застави у розмірі 12 млн 078 тисяч грн.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає Укрінформ.

"Суд частково задовольнив клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 12 млн 078 тис. грн", - поінформували у пресслужбі.

Читайте також: Заволодіння аеропортом «Одеса»: одного з організаторів схеми взяли під варту у залі суду

На фігуранта поклали і низку процесуальних обов’язків: прибувати на першу вимогу до детективів, прокурора, суду; не відлучатися з Києва без дозволу детектива, прокурора чи суду; повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватись від спілкування з іншими підозрюваними у справі та свідками.

До цих обов'язків віднесено і здачу на зберігання детективам НАБУ свого паспорта для виїзду за кордон, інших документів, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну, та носіння електронного засобу контролю.

Термін дії обов'язків визначений до 29 жовтня 2023 року.

Читайте також: НАБУ оголосило в розшук колишнього мера Одеси

Як повідомлялося, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід бізнесмену, підозрюваному в заволодінні Міжнародним аеропортом "Одеса".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-