Фонд Говарда Баффета передав Нацполіції 20 службових собак

Фонд Говарда Баффета передав Нацполіції 20 службових собак

Фото
Укрінформ
До кінологічних центрів Національної поліції України прибуло ще 20 службових собак з Європи.

Про це поінформувала пресслужба НПУ, передає Укрінформ.

«11 вересня до Львова прибула третя партія службових собак з країн Європи за ініціативи «Фонду Говарда Баффета». Відтак, кінологічні центри поліції Волинської, Івано-Франківської, Миколаївської, Рівненської, Херсонської, Чернігівської та Кіровоградської областей поповняться собаками породи «німецька вівчарка» та «малінуа» (бельгійська вівчарка) віком від одного року», - заявили у НПУ.

Фонд Говарда Баффета передав Нацполіції 20 службових собак / Фото: Національна поліція

Зазначається, що усі цуценята пройшли базовий курс дресирування і що у подальшому на них чекає спецнавчання, після чого собаки допомагатимуть у проведенні розмінувань, пошуку вибухових та наркотичних речовин, а також виконанні інших завдань на деокупованих територіях.

Читайте також: Від рук ворога загинули 25 українських службових собак

Окрім собак, поліцейські кінологи також отримали необхідні аксесуари для догляду за ними, корми, амуніцію, навчальне і тренувальне обладнання тощо.

Начальник Відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України підполковник поліції Світлана Коломієць подякувала закордонним партнерам за допомогу та підтримку у цей важкий для України час.

Як повідомлялося, до Львова 21 серпня приїхали 24 службових собаки від Фонду Говарда Баффета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-