Німеччина надасть Україні ще €112 мільйонів на житло для переселенців

Німеччина надасть Україні ще €112 мільйонів на житло для переселенців

Укрінформ
Німеччина виділить додатково 112 млн євро для надання допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні, зокрема забезпечення їх житлом.

Про це заявив державний секретар Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Йохен Фласбарт на брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Під час візиту до України я сьогодні також заявив про те, що Німеччина виділить додатково 112 млн євро в цьому році для надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, зокрема на забезпечення їх житлом та надання інших послуг", - сказав Фласбарт.

Він також поінформував, що під час зустрічей з українськими посадовцями та представниками громадянського суспільства отримав чітке уявлення про нинішню ситуацію в Україні, відвідав Ірпінь, Бородянку і зустрівся з мером Києва.

Читайте також: Україна отримала з Німеччини другий комплекс ППО Iris-T - ЗМІ

"Ми провели аналіз потреб для відбудови України, ознайомилися з пріоритетами, які ставить перед собою український уряд та суспільство, розглянули, в чому полягають найнагальніші потреби України. Ми тепер будемо це обговорювати із своїми партнерами і ухвалювати відповідні рішення", - зазначив Фласбарт.

Як повідомлялося, державний секретар Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Йохен Фласбарт 18 квітня прибув до Києва з дводенним візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-