До Харкова прибув гуманітарний вантаж від Папи Римського

До Харкова прибув гуманітарний вантаж від Папи Римського

Укрінформ
Вантажівка, заповнена гуманітарною допомогою від Папи Римського Франциска минулої суботи виїхала з італійського Риму, а в середу вранці, 29 березня, прибула до Харкова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Vatican News.

"Вантажівка, заповнена ліками, генераторами та речами першої необхідності, минулої суботи виїхала з Італії, а в середу вранці прибула до Харкова. Вантаж приготували волонтери при соборі Святої Софії в Римі та Апостольська елемозінерія", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що осередок УГКЦ в Римі від першого дня вторгнення став місцем збору та відправки гуманітарної допомоги. Саме сюди кардинал Конрад Краєвський, Папський розподілювач милостині, привозить вантажі, які відправляються в Україну за дорученням Папи Римського. Так було і цього разу.

«Дикастерія харитативного служіння хоче скласти подяку всім водіям, які сміливо, долаючи різні труднощі, зуміли в’їхати в Україну та прибути до місця призначення. Лише після завершення доставки я зміг оприлюднити цю справу. Потрібно й надалі докладати зусилля та молитися на підтримку багатостраждальної України», – зазначив у коментарі кардинал Краєвський.

Читайте також: Вінниччина отримала від UNICEF сім фур гуманітарної меддопомоги

Як повідомляв Укрінформ, UNICEF доправив на Вінниччину сім фур гуманітарного медичного вантажу.

Фото: vaticannews.va

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-