Мокрий сніг прогнозують лише у східних областях, уночі до 8° морозу

Мокрий сніг прогнозують лише у східних областях, уночі до 8° морозу

Погода
Укрінформ
В Україні 30 березня опади ймовірні лише у східних та Запорізькій областях, на дорогах місцями ожеледиця, температура вночі 3-8° морозу, на крайньому півдні країни близько 0°, вдень 4-9° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У східних та Запорізькій областях мокрий сніг, вдень з дощем; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла. На решті території без опадів; температура вночі 3-8° морозу, на крайньому півдні країни близько 0°, вдень 4-9° тепла, на Прикарпатті до 12° (в Карпатах вночі 9-14° морозу, вдень 1-6° тепла). Вночі та вранці на дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом вдень у західній частині на південно-західний, 7-12 м/с", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві три дні поспіль фіксують температурні рекорди

У Києві та області 30 березня опади не очікуються. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-10 м/с. У столиці температура вночі 4-6° морозу, вдень 6-8° тепла, на Київщині вночі 3-8° морозу, вдень 4-9° тепла.

Синоптики прогнозують 31 березня у західних та східних областях помірний дощ (вночі мокрий сніг), вдень на Житомирщині, Вінниччині та Одещині невеликий дощ, на решті території без істотних опадів; 1 квітня вночі у північних, центральних та південних областях пройде невеликий дощ та мокрий сніг, в Карпатах помірні опади, вдень на Лівобережжі слабкий, у західних областях помірний дощ, на решті території без істотних опадів.

31 березня на дорогах, крім півдня, вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, у західних областях, 1 квітня в Україні, крім сходу, 0-5° тепла; вдень 7-12° (у східних областях 3-8° тепла), 1 квітня в південно-західних областях до 15°.

У Києві та області без істотних опадів, лише вночі 1 квітня невеликий дощ та мокрий сніг. 31 березня на дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 31 березня 0-2° морозу, 1 квітня 2-4° тепла; вдень 10-12°; на Київщині вночі 31 березня 0-5° морозу, 1 квітня 0-5° тепла; вдень 7-12°.

Читайте також: Синоптик пояснила, чому січень в Україні був аномально теплим

Згідно з прогнозом, 2-3 квітня в Україні часом ймовірні дощі, у західних, північних, Вінницькій, Черкаській областях вночі з мокрим снігом (у східній частині, 2 квітня вночі і у північних, центральних, вдень 3 квітня і в більшості західних областей без істотних опадів).

Температура вночі 0-6° тепла, 2 квітня у східних, 3 квітня у західних областях місцями 0-3° морозу; вдень 7-13° тепла, на півдні місцями до 15°, 3 квітня в західній частині 2-7° тепла.

У Києві та області 2 квітня вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, 3 квітня помірний дощ (вночі з мокрим снігом). У столиці температура вночі 3-5° тепла, вдень 2 квітня 10-12°, 3 квітня 8-10°; на Київщині вночі 0-5° тепла, вдень 7-12°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-