Жителя Умані затримали за підозрою у розбещенні 8-річної дівчинки

Жителя Умані затримали за підозрою у розбещенні 8-річної дівчинки

Укрінформ
У Черкаській області прокуратура повідомила про підозру у розбещенні малолітньої раніше судимому місцевому жителю - йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Черкаської області в Телеграмі, передає Укрінформ.

"26 березня до Уманського районного управління поліції звернулася жителька одного із сіл на Уманщині з повідомленням про те, що невідомий чоловік вчинив розпусні дії стосовно її малолітньої доньки.

Сталося це, коли 8-річна дівчинка поверталася додому з магазину. До неї під’їхав автомобіль, і водій запропонував підвезти, на що дівчинка погодилася, йдеться в повідомленні.

Як розповіли у прокуратурі, чоловік зупинив автівку у малолюдному місці та почав задовольняти сексуальні потреби на очах у дитини. Після чого дав дівчинці 70 гривень і, наказавши мовчати, висадив недалеко від дому. Про те, що сталося, вона розповіла мамі, яка одразу звернулась до поліції.

Читайте також: У Львові чоловіка засудили до 8 років ув’язнення за розбещення дівчинки у шкільній вбиральні

Того ж дня оперативники разом зі слідчими затримали правопорушника в Умані. Ним виявився раніше судимий 31-річний місцевий житель. У скоєному він зізнався.

Затриманому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 156 КК (Розбещення неповнолітніх), санкція передбачає позбавлення волі до восьми років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-