Рятувальники отримали від благодійників понад 100 дронів

Рятувальники отримали від благодійників понад 100 дронів

Фото
Укрінформ
Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала від благодійного фонду "Разом для України" 109 безпілотних літальних апаратів.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє у Телеграмі.

Це стало можливим в рамках реалізації Плану спільних дій відповідно до Меморандуму про співпрацю між ДСНС та фондом, підписаним у листопаді 2022 року.

Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Крук зауважив, що активне використання дронів свідчить про те, що вони не лише суттєво допомагають у роботі підрозділів ДСНС, а й подекуди змінювати хід війни.

Читайте також: Сапери за рік знешкодили понад 60 тисяч вибухонебезпечних предметів

"На сьогодні ДСНС активно впроваджує практику використання дронів у своїй діяльності. Як під час ліквідації наслідків бойових дій, так і у своїй повсякденній роботі: для моніторингу пожежної обстановки, безпечного обстеження території після знищення особливо небезпечних боєприпасів", - зазначив Крук.

Він подякував представникам БФ "Разом для України" і повідомив, що вже найближчим часом отримані безпілотні літальні апарати будуть передані на місця, зокрема для потреб піротехнічних розрахунків ДСНС.

Читайте також: Канадська діаспора передала українським рятувальникам і пожежникам спецкостюми

Благодійний фонд “Разом для України” передав для потреб ДСНС дрони PARROT ANAFI FPV та Skydio S2+. Також благодійники в рамках зустрічі передали тактичний одяг для рятувальників.

Як повідомляв Укрінформ, у березні українські пожежники та працівники ДСНС отримали тисячі одиниць спецодягу від канадської діаспори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-