На порталі «Дія» відтепер доступний витяг про місце проживання дитини

На порталі «Дія» відтепер доступний витяг про місце проживання дитини

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації запустило на порталі Дія послугу, яка дозволяє отримати витяг про місце проживання дитини. Раніше вона була доступна тільки у застосунку.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Мінцифри у Телеграмі.

«Витяг про місце проживання дитини доступний і на порталі Дія. Раніше отримати послугу можна було у смартфоні, а тепер і на комп’ютері. Оформлюйте документ онлайн на порталі Дія та завантажуйте в PDF-форматі протягом кількох хвилин», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Українці через «Дію» в автоматичному режимі зареєстрували вже 250 тисяч ФОПів

Щоб отримати документ, необхідно: авторизуватися на порталі Дія; у розділі «Послуги» обрати «Довідки та витяги», натиснути на «Витяг про місце проживання»; обрати, що хочете отримати витяг; вказати серію та номер свідоцтва про народження дитини.

Послугу розроблено Міністерством цифрової трансформації спільно з МВС України, Державною міграційною службою України за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Читайте також: У «Дії» з'явилися п’ять нових послуг з усиновлення

Як повідомлялось, 27 лютого Міністерство цифрової трансформації запустило на порталі Дія послугу, в межах якої українці можуть подати заяву про державну реєстрацію шлюбу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-