Папа Римський висловив підтримку очільникам українських церков

Папа Римський висловив підтримку очільникам українських церков

Укрінформ
Папа Римський Франциск висловив підтримку очільникам українських церков у їхніх стараннях захистити права людини. 

Як передає Укрінформ, про це Папа Римський написав у своєму посланні до ВРЦіРО, повідомляє пресслужба Православної церкви України

«Хочу вам сказати, що я з вами у підтримці сімей, дітей, людей похилого віку, хворих, найбільш вразливих осіб. Я разом з вами у захисті прав віруючих кожної релігійної спільноти, особливо тих, які зазнають кривди і переслідування. Я з вами у зусиллях на благо ув’язнених і поневолених з політичних мотивів. Я підтримую ваші старання, спрямовані на відновлення поваги з боку всіх до принципів і норм міжнародного права та основоположних прав людини.І я вважаю Божою благодаттю те, що всі ці ініціативи ви ухвалюєте і реалізуєте разом, як брати», - написав Папа Франциск. 

Читайте також: Епіфаній просить Папу Римьского, щоб той закликав християн світу молитися про перемогу України

Понтифік висловив радість, що бачить релігійну спільноту України об’єднаною в прагненні миру і добра для України.

«Ваші діяння, здійснені з наполегливістю і мужністю, ефективно готують завтрашній день, день миру, в якому економічні та політичні інтереси, що породжують війну, нарешті поступляться місцем спільному благу народів. Щодня я молюся про це. Молюся з вами і за вас, дорогі брати, за ваш народ, за улюблений український народ», - додав Папа Римський.

Як повідомлялося, Папа Римський Франциск вперше зустрівся з делегацією Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.


Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-