Додаток Helsi завантажили вже 4,7 мільйона українців

Додаток Helsi завантажили вже 4,7 мільйона українців

Укрінформ
За понад два роки додаток Helsi завантажили вже 4,7 млн українців.

Як передає Укрінформ, про це Helsi.me повідомляє у Телеграмі.

"Вже 4,7 млн українців завантажили додаток Helsi. І вже понад 2 роки ми допомагаємо вам піклуватись про своє здоров'я та здоровʼя рідних", - ідеться в повідомленні.

В одному сервісі зібрано все найнеобхідніше: пошук лікарів та запис на прийоми, вибір лікаря для укладання декларації, онлайн-консультації з лікарями, доступ до медичних карток рідних, перегляд призначень, направлень та рецептів, запис на вакцинацію та перегляд щеплень, бронювання ліків у найближчих аптека, зручне збереження медичних документів, нагадування прийому ліків.

Читайте також: Helsi створив наглядову раду

"Все це доступно, не виходячи з дому, через додаток Helsi. Якщо ви за кордоном - Helsi допоможе тримати звʼязок із вашим українським лікарем", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, Helsi.me - це сервіс запису на медичні послуги та безпечного зберігання медичних даних. Користувачами мобільного додатка Helsi є вже понад 4 млн людей, кількість бронювань консультацій на місяць - 10 млн, кількість онлайн-консультацій - 3 млн на місяць. Системою користуються понад 1300 установ охорони здоров’я і 49 тис. лікарів по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-