У ДПСУ кажуть, що після скандалу з пресофіцеркою про її керівника ширяться фейки

У ДПСУ кажуть, що після скандалу з пресофіцеркою про її керівника ширяться фейки

Укрінформ
Рішення щодо пресофіцерки ДПСУ з Одеси Іванни Плантовської, чиї фото в соцмережах спричинили резонанс, будуть ухвалені найближчим часом, а інформація про начебто порушення закону її керівником - начальником Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергієм Мулом - не відповідає дійсності.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

«Рішення (щодо Іванни Плантовської – ред.) будуть реалізовані в найближчий час і стосуватимуться подальшого проходження служби нашою військовослужбовицею в лавах ДПСУ і виконання нею обов’язків за посадою», - відзначив Демченко, додавши, що у відомстві на скандал відреагували миттєво.

Він також відзначив, що після згаданого скандалу в інформаційному просторі почалась поширюватись неправдива інформація щодо начальника Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергія Мула, який був керівником згаданої пресофіцерки.

Демченко повідомив, що відомості про начебто виявлені у нього мільйони готівки та паспорт громадянина іноземної країни не відповідає дійсності.

«Хочу зазначити, що це не відповідає дійсності. Про це зазначав і сам Сергій Мул відразу, коли це ширилось ще рік тому. Він також зазначав, що буде подавати до суду відносно наклепу щодо нього по неправдивій інформації. Я б хотів зазначити, що в даній ситуації варто користуватись перевіреною інформацією, а не лити бруд», - наголосив Демченко.

За його словами, якщо в діях Мула виявлять правопорушення, то це мають повідомити правоохоронні органи. Речник також наголосив, що жодних офіційних повідомлень правоохоронних органів щодо обшуків Мула не було.

Читайте також: У прикордонній службі відреагували на скандал з пресофіцеркою ДПСУ

Як повідомлялось раніше, за даними НАБУ, наприкінці грудня 2022-го посадовцю ДПСУ повідомили про підозру у тому, що він не задекларував будинок вартістю 1,5 мільйона гривень у передмісті Києва. Його дії кваліфікували за ч.1 ст. 366-2 Кримінального кодексу України (Декларування недостовірної інформації).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-