На звільнених територіях почались виплати пенсій за січень

На звільнених територіях почались виплати пенсій за січень

Укрінформ
На звільнених від росіян територіях Херсонської, Миколаївської, Харківської, Донецької і Луганської областей розпочались виплати пенсій за січень.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

"Станом на сьогодні на виплати у Херсонській, Миколаївській, Харківській, Донецькій і Луганській областях спрямовано 3,27 млрд гривень", - ідеться у повідомленні.

На Херсонщині протягом жовтня-грудня відновили роботу сервісні центри Пенсійного фонду України в селищах Нововоронцовка, Білозерка, Високопілля, Велика Олександрівка та у Херсоні. Здійснюються організаційні заходи для відновлення роботи сервісного центру в Бериславі.

Читайте також: Уряд цьогоріч забезпечить усі виплати незалежно від ситуації на фронті - Стефанішина

Із січня відновлена технічна можливість здійснення доставки та виплати пенсій у 31 звільненому населеному пункті Миколаївщини. Крім того, у грудні в області поновив роботу сервісний центр ПФУ у Снігурівці.

За повідомленням Укрпошти, на Харківщині в січні відновили можливість забезпечити доставку та виплати пенсій у трьох звільнених населених пунктах Куп’янського району.

У Мінреінтеграції нагадали, що на звільнених територіях Харківщини протягом осені відновили роботу 9 сервісних центрів Пенсійного фонду у Балаклії, Ізюмі, Барвінковому, Вовчанську, Куп’янську, Дергачах, Чкаловському, Шевченковому та Великому Бурлуку.

На Донеччині спеціалісти ПФУ проводять виїзні прийоми громадян у звільнених містах Святогірськ і Лиман, а також у 20 звільнених селищах і селах.

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина заявила, що уряд цьогоріч забезпечить усі виплати незалежно від ситуації на фронті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-