У Дії запустили тестування ще двох послуг

У Дії запустили тестування ще двох послуг

Фото
Укрінформ
У застосунку "Дія" запустили тестування ще двох послуг — заявки на заміну водійського посвідчення та отримання витягу про несудимість.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров повідомляє у Телеграмі.

"Запускаємо запис на бета-тест одразу двох послуг. Зможете залишити заявку на заміну водійського посвідчення за кілька кліків, а також набагато швидше отримати витяг про несудимість у Дії", - зазначив Федоров.

За його словами у застосунок повертають заміну посвідчення водія.

"Тепер, якщо змінили прізвище чи загубили водійське, не треба їхати в сервісний центр МВС. Замовляйте новий документ у Дії. Нагадаю, що зараз ви можете взагалі не отримувати пластикове посвідчення, а користуватися лише цифровим", - наголосив Федоров.

Щодо отримання витягу, то автоматизували процес підготовки документа.

"Більше не потрібно вводити дані вручну. Вони самі підтягнуться з реєстрів. До речі, витяг про несудимість — один з найпопулярніших документів серед українців. Щорічно його отримують близько 1 млн українців", - підкреслив Федоров.

Читайте також: На порталі «Дія» з’явився новий розділ для взаємодії українців з державою

Попри російські обстріли команда Мінцифри продовжує розвивати цифрову державу. Федоров закликав користуватись онлайн-послугами, щоб заощадити свій час та долучитись до бета-тесту за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, із початку повномасштабного вторгнення рф 114 тисяч осіб створили бізнес, зареєструвавши ФОП через Дію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-