У Вінниці презентували поштову марку з «бойовими гусаками»

У Вінниці презентували поштову марку з «бойовими гусаками»

Фото
Укрінформ
У Вінниці 23 грудня презентували ексклюзивну поштову марку «З Різдвом, незламні!», на якій зображена родина «бойових гусаків» - авторських ляльок вінницької майстрині.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Офісі туризму Вінниці.

«У жовтні ми презентували першу марку із бойовим гусаком, присвятивши її героїзму українських пілотів. А зараз у нас вже ціла родина бойових гусаків – і це символізує незламний дух всіх українців, які спільними зусиллями боронять Україну, даючи відсіч загарбницьким діям агресора та відвойовуючи захоплені ворогом території. А нове надходження «біологічної зброї», зображене на марці, вкотре застерігає ворога, що в Україні народжуються нові патріоти, які захищатимуть її в майбутньому», – сказала директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська.

У Вінниці презентували ексклюзивну поштову марку з родиною «бойових гусаків» / Фото: Олександр Лапін, Укрінформ

На марці із назвою «З Різдвом, незламні!» зображено родину бойових вінницьких гусаків з немовлям – як символ віри, любові та непереборної жаги до життя. Марку створили за мотивами авторських ляльок вінницької майстрині Наталії Дремлюги.

Читайте також: Укрпошта випустила марку «Щедрик. Carol of the Bells»

Це спільний проєкт Офісу туризму Вінниці та Укрпошти, яка випустила марку обмеженим накладом у 300 примірників поштучно та 30 поштових блоків. Цього ж дня марку символічно погасили у пункті незламності, розташованому в Туристичному хабі Вінниці.

Як повідомляв Укрінформ, Наталія Дремлюга – авторка серії ляльок – бойових гусаків та популярного гусака в образі експрем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-