Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Дід Мороз: проти кого ми воюємо?

Дід Мороз: проти кого ми воюємо?

Укрінформ
Нашим ворогом є не конкретна людина і навіть не люди, а правила та поняття, культуру, якими вони живуть

Діти прискіпливо обирають дитячий садочок для внучки (мова, відношення до дітей, атмосфера, персонал,). Ніби підшукали один приватний. Запросили їх на новорічну майстЕрку. Все ніби добре. а після цього святкування Нового року з дєдом марозам!!!

Тож проти КОГО чи проти ЧОГО ми воюємо?

Якось для нас викристалізували явного ворога. Це путін і росіячі солдати. Але якщо замінити тирана, а він замість солдат приведе росіячих вчителів, лікарів, суддів, вчених, а з ними світло, дешевий газ, кредити… то чи готові ми прийняти їх і підкоритися їм?

НІ! Бо ворогом є не конкретна людина і навіть не люди, а правила, за якими вони живуть. Ці правила ми узагальнили в «рускій мір».

Тоді в чому ж проявляється той «рускій мір», як передається, розповсюджується?

Як не дивно це комусь буде здаватися, але не лише через раша телебачення, а й через мову, культуру, літературу, науку, церкву, свята, традиції, пісні, героїв… Все використовують для перенесення вакцини «руського міра».

І коли наші воїни звільнять нашу країну від солдат-окупантів, а вдома їх чекатиме росіяча мова, піп росіячої церкви, газманов, дєд мароз, 9 мая, томік пушкіна, катька-аснаватєльніца, суддя-рєшала, то це не буде перемогою. Це як повиривати на городі осот, а молочай, лобода і щириця най ростуть.

І не кажіть, що ми так звикли, що це релігія, а не політика, що дітям свято, що це щось інше. Всі ми інфіковані «руським міром». Треба визнати це і видавлювати його з себе до останньої краплини.

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-