Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

 #НаРіздвоДоЦеркви: 25 грудня у церквах нас має бути багато

#НаРіздвоДоЦеркви: 25 грудня у церквах нас має бути багато

Укрінформ
До Різдва залишилось менше 2 тижнів.

Це Різдво буде особливим. Уперше маємо благословення церкви святкувати 25 грудня. Але ПЦУ збиратиме інформацію, як багато людей підтримало нове Різдво безпосереднім приходом до храмів. Маємо унікальний шанс прискорити перехід на новоюліанський календар. Для цього потрібно переконати ваших місцевих священиків відправити різдвяну службу 25 грудня. І найголовніше - прийти до церкви на Святий вечір та на саме Різдво усією родиною.

Нас має бути багато. Так багато, щоб стіни церков двигтіли від колядок після служб. Так багато, щоб яблуку ніде впасти. Так багато, щоб масовість нового Різдва була очевидною. Цьогоріч важливі не 12 страв на столі і не фото у фейсбуку, а ногами до церкви усією родиною. Бо може скластись ситуація, коли фейсбук святкує 25 грудня, а церкви порожні. І це буде знак, що ми не готові. Не дамо цьому статися!

Поговоріть з друзями, поясніть знайомим, загітуйте колег. Нехай до церкви прийдуть навіть ті, хто зазвичай лише свічки ставлять і паски святять. Нехай прийдуть навіть ті, хто називають себе атеїстами Київського патріархату. Нехай прийдуть усі - великими родинами разом зі старшими та дітьми.

Це наша боротьба. Захисники тримають фронт. Ми ж можемо завдати удару самій основі рускаго міра. Треба лише організуватись і прийти #НаРіздвоДоЦеркви. Вперше прошу всіх друзів - підтримайте перепостом і власними дописами.

Геть від русні! Святкуймо Різдво з усім світом!

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-