На платформі «Всеукраїнська школа онлайн» розмістять ще понад тисячу відеоуроків

На платформі «Всеукраїнська школа онлайн» розмістять ще понад тисячу відеоуроків

Укрінформ
На платформі “Всеукраїнська школа онлайн” до кінця року розмістять ще понад тисячу відеоуроків, що повністю покриватиме навчальні програми.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство освіти і науки повідомляє у Телеграмі.

“Понад 2,5 тис. відеоуроків із 18 шкільних предметів від найкращих учителів України розміщено на платформі “Всеукраїнська школа онлайн”. У період воєнного часу нею послуговуються понад 1,2 млн користувачів світу. За останні 9 місяців платформа має понад 19 млн переглядів”, - ідеться в повідомленні.

Також до кінця року на онлайн-майданчику розмістять ще понад тисячу відеоуроків. Таким чином платформа ВШО повністю покриватиме навчальні програми, щоб школярі в Україні та за кордоном могли безперервно навчатися онлайн протягом року.

У МОН нагадали, що для перегляду матеріалів на платформі ВШО потрібна попередня реєстрація.

Проєкт реалізується громадською спілкою “Освіторія” у співпраці з державною установою “Український інститут розвитку освіти” та за підтримки МОН, Міністерства цифрової трансформації і Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Читайте також: Шкарлет: Працюємо над тим, щоб підлаштувати навчання під відключення світла

Як повідомляв Укрінформ, 14 листопада міністр освіти та науки Сергій Шкарлет заявив, що в Україні дистанційно навчаються майже 2 млн учнів, з них понад мільйон - з Донецької, Запорізької, Луганської, Дніпропетровської, Сумської, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-